Volker Hinten

Advaitaweb

 
 

Portugal retreat

Grote delen van het jaar verblijf ik in een afgelegen, voormalige, watermolen in midden Portugal. Tussen Oliveira do Hospital en Tabua. In de uitlopers van de Serra da Estrela. Door het terrein stroomt een beek met kleine watervallen. Ik heb daar een simpel gastenverblijf met 4 slaapplaatsen
( geen aparte kamers) die ter beschikking staan voor diegenen die het fijn vinden om een aantal dagen in de natuur te vertoeven. Ik vraag daarvoor een basisvergoeding van €35,- per dag, inclusief drie maaltijden.

De dagen kan je invullen zoals je zelf wilt, ik ben meestal bezig in de tuin op het terrein of in het huis. Als je het leuk vind kan je meedoen. Er is altijd wel wat te doen op het terrein, in het bos of met het water. In de omgeving zijn mooie wandelingen mogelijk, op het terrein is een basin, een overloop van de beek waarin gezwommen kan worden. Verder is er goede WiFi ( gratis ) en naar wens kan er in de avond een film via de beamer vertoont worden.

Advaitaweb Portugal retreat

Portugal mindfulness

Mocht je behoefte hebben aan een meer gestructureerde week waarbij de nadruk ligt op meditatie, dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een zes daagse mindfulness training. Gedurende deze week worden dagelijks twee sessies uit de mindfulness aandacht-training gevolgd. Buiten deze sessies is er ruimte om aan de gang te gaan met oefeningen uit het werkboek ( die bij de training is inbegrepen ).
Ik ben een gecertificeerd mindfulness trainer ( Lid VMBN Cat.1 ) en geef deze trainingen inmiddels gedurende 15 jaar.
Voor verdere info zoals data, prijzen en aanmelden kan je kijken op www.mindfulness-holland.nl